Тенис Академия “Несебър„

Паркинг
Осветление
Съблекалня/ Баня
Закрити кортове
Спортен магазин
Любителски турнири
Наплитане на ракета

Тенис академия „Несебър“ се намира в хотел „Хризантема“ - к.к. Слънчев бряг. 

Академията разполага с три открити клей корта, като през зимния сезон над тях се изгражда въздушно поддържана конструкция – тип „балон“. Той е идеалното решение за сезонно използване и е най-висок клас, с всички необходими характеристики за провеждане на пълноценна тренировка. 

Екипът на ТА „Несебър“ се състои от доказани във времето треньори. Академията обхваща всички нива на развитие на професионален, детски и хоби тенис. Екипът ни изготвя индивидуални програми за всеки състезател, организира лагери, предлага тренировки за любители. Не на последно място при нас ще откриете възможност за индивидуални и групови тренировки за деца. 

Тенисът, освен че се практикува за удоволствие, за най-малките има и възпитателен характер. Учи ги на дисциплина, уважение към противника и възпитава тяхната целеустременост, упоритост и борба за победа.

Нашият екип от професионалисти има за задача да мотивира, както състезателите, така и най-малките, за постигане на крайните им цели. А защо не, следващият Григор Димитров да е възпитаник на ТА „Несебър“?

Резервирай