“Томси” Бургас

Осветление
Фитнес
Детски кът
Съблекалня/ Баня
Ресторант
Кафе/ Бар
Закрити кортове
Тенис училище
Детски лагери
Наплитане на ракета

ТЕНИС ЦЕНТЪР ТОМСИ е разположен в северозападната част на града, на разклона на ул.“Одрин“ разклона за кв.“Лозово“. Той се намира на 10 км от Летище Бургас и на 8 км от центъра на града. Комуникативното му място и региона, в който се намира, са предпоставка за провеждането на състезания от различен ранг, летни и зимни тенис лагери, подготовка на отбори, целодневни програми за деца и възрастни и др. Освен своите отлично поддържани закрити и открити тенис кортове, центъра разполага с обслужваща сграда с просторни съблекални, заведение за хранене, сауна, хидромасажна вана, фитнес, стая за масажи и други възстановителни процедури, зала за танци, хотелска част, детски кът и др. На разположение на ползващите е паркинг за над 60 автомобила, а на цялата територия на центъра има безплатен WI-FI интернет.
ТЕНИС ЦЕНТЪР ТОМСИ разполага с четири закрити и един открит корта. Балоните са от ново поколение, изработени от френски винил. В същото време металната конструкция е направена по начин, позволяващ проветрение, за да се избегне създаването на парников ефект през горещите летни дни. Благодарение на конструкцията се елиминират и неблагоприятните метеорологични условия – дъжд, ярко слънце, силен вятър. Кортовете в балоните са клей и са с автоматична система за поливане. През зимния сезон балоните се отопляват на природен газ. Всички кортове са с осветление. Разстоянията около игралното поле на 1 , 2 и Централен корт, отговарят на стандартите за провеждане на държавни и на международни състезания.
Фитнес залата ни има необходимото оборудване за провеждане на обща физическа подготовка на трениращите тенис.
В залата за танци се провеждат уроци по салса, бачата и кизомба, танцови семинари, партита и други мероприятия.
За забавление на децата е осигурена открита детска площадка, батут за скачане, който е поставен в площадката за игра, обширна зелена площ за тренировки и игри на открито.

Резервирай