Русе Приста 2011

Паркинг
Осветление
Съблекалня/ Баня
Ресторант
Закрити кортове
Тенис училище
Детски лагери
Наплитане на ракета

Тенис клуб "Приста 2011" се намира в центъра на гр. Русе, Парка на възрожденците, до Руското Консулство, 
Новоизграденият тенис комплекс разполога с 4 червени корта. На всички кортове има осветление, което ги прави привлекателни и в прохладните летни вечери.

Кортовете са с отлично поддържана настилка клей (наземлена).

Комплексът разполага с паркинг за автомобилите. На разположение са и съблекални с баня и тоалетна, ресторант с изглед към всички тенис кортове. 

Към тенис клуба работят висококвалифицирани треньори и персонал по подръжката. За изпълнение на ангажиментите си, те разполагат с треньорска стая. Професионализмът на треньорския екип ви предоставя възможност да разгърнете вашия потенциал на изцяло подновените тенис кортове.

За зимния период ТК "Приста 2011" е осигурил отопляем балон за три от кортовете. Сезон Зима 2018/2019 започва от 15.10.2018  до 31.03.2019. Цената на тенис корта е 25лв. без абонамент и 20лв. с абонамент. Клубът ще продължи да работи и през зимния сезон с карти Мултиспорт и Содексо.

Тихата и спокойна среда на комплекса дава възможност да се насладите на любимата игра изцяло и възможност за пълноценно разпускане и почивка след това.

ТК "Приста 2011" откри два нови хард корта, намиращи се в гр.Русе, кв.Дружба 3, Комплекс "Олимпия". На разположение са квалифицирани треньори за групово и индивидуално обучение. Резервации за хард корответе се правят на място или на  телефон: 0898 74 38 38

 

 

Заповядайте при нас!­

Резервирай