“MG Tennis Club” Заимов

Осветление
Съблекалня/ Баня
Ресторант
Кафе/ Бар
Закрити кортове
Тенис училище
Детски лагери
Любителски турнири
Наплитане на ракета

MG Tennis Academy се намира в сърцето на София, сред пищната зеленина на парк „Заимов“, и предлага висококачествено спортно съоръжение - 3 закрити корта с винилово покритие и настилка Green set comfort и 2 открити корта с червена шамотна настилка.

Всеки ден, от 7.00 до 23.00 ч, нашият комплекс предлага модерно градско пространство с уникален дизайн – съчетание на зелена паркова среда и тенис кортове от най-висок клас.

Положителните спортни емоции продължават на покрития външен бар - с видимост към червените кортове в комплекса. Освежителните напитки и уединението в сърцето на града ще ви вдъхновят за нови тенис приключения.

Италианският ресторант е с впечатляващ, модерен интериор, приветлива и свежа атмосфера. Освен нови тенис умения, ви очакват изискани ястия и домашни десерти,  приготвени на място.

За първи път в България, MG Tennis Academy предлага изключителното качество и удобство на водещия световен производител GreenSet - акрилната настилка GreenSet Comfort върху трите закрити корта.

Настилката GreenSet Comfort е подходяща за всякакъв тип играчи и стилове на игра. Различните ѝ слоеве поемат натоварването от гърба и ставите на тенисистите, за да им осигурят максимален комфорт и безопасност при игра.

Със своята близо 50-годишна история, GreenSet е най-предпочитаният производител на специализирани акрилни настилки за тенис. С GreenSet са изпълнени тренировъчните кортове на Ролан Гарос, кортовете за Купа Дейвис, Фед Къп, олимпийските кортове в Рио де Жанейро и много други.

Резервирай