Иновации в дизайна и комфорта от Hydrogen!

Ако сте сред дългогодишните фенове на тениса, значи отлично познавате логото със стилизиран череп върху екипите на много тенисисти. Факт, символът е неочакван, но това е първата заявка на бранда Hydrogen за смел дизайн и отличителна визия. Името на италианската марка за спортни облекла отдавна се е превърнало в синоним на лукс и комфорт. Марката, основана от италианския дизайнер Алберто Бреши още през 2003 г., има специален фокус върху дрехите за тенис. 

За да сме откровени докрай, основното, което ни привлича в Hydrogen са иновациите в материи и конструкции на дрехите. Освен това, едва ли, като чуете „Hydrogen“ (водород), си представяте дрехи. По-скоро асоциацията е за технологични разработки от бъдещето, каквато всъщност е била целта на създателя на марката. 

А в последователите на спортния бранд припознаваме характерни отличаващи ги черти - те са индивидуалисти със силен характер и динамично ежедневие. Разковничето е точно тук - психологията на спортистите определя постиженията им, мотивира ги, помага им да поставят целите си и това е подходът им и в избора на облеклото им за тренировки и спортуване. 

Hydrogen в България

Отскоро феновете на тениса в България също са сред привилегировнаите да се насладят на този атрактивен дизайн и иновации в спортното облекло с името Hydrogen. 
Единствено в clickandplay.bg можете да закупите подбрани мъжки комплекти от лимитираната тенис колекция Capsule! Разгледайте екипите ТУК!