Падел тенис в Амик Спорт

За редовните посетители на спортния комплекс Амик Спорт е обичайно да бъдат посрещани постоянно от нови изненади и попълнения в разнообразието от услуги. Това е сред малкото столични клубове, който освен за високото ниво на практикуване на спорта, се грижи и за начина, по който се чувства всеки, престъпил прага на комплекса. Заслугата е на екипа и на спортния мениджър Марио Стоянов - бивш професионален състезател по тенис и настоящ треньор.

Типичната за Амик атмосфера на лекота, настроение и динамични социални контакти издава, че сред основните инвестиции е и тази в цялостния комфорт на клиентите и приятелите на клуба. Старанието да им осигуряват максималното за активния им начин на живот е двигателят на постоянното им развитие. И очаквано обръщат поглед към един от най-бързо развиващите се спортове - падел тенисът.

Екипът на Амик Спорт приема за своя мисия приобщаването на все повече фенове към падела. Това е спорт за играчи от всички възрасти и с всякакви умения, тъй като се усвоява лесно и бързо. Повечето играчи овладяват основите на играта в рамките на първия половин час, като много бързо след това идва насладата от нея.

Популярността на този спорт нараства светкавично в България и все повече любители търсят място, в което ще усетят насладата от редовната игра. Откриват го в Амик Спорт и двата нови падел корта на територията на комплекса. Те съответстват на най-високите стандарти и отговарят на всички условия за модерна техническа база. Приятна новина е, че в Амик Спорт паделът може да се практикува целогодишно. Удоволствието от играта очаква както начинаещи, така и професионалисти. Падел играят редовно дори световни звезди като Дейвид Бекъм, Новак Джокович, Лионел Меси, Мария Шарапова и много други.

Паделът съчетава едновременно активност, забавление и социално общуване - също като каквато е цялостната атмосфера в Амик Спорт. Познавайки високите критерии, според които екипът поддържа всички съоражения в клуба (тенис кортове, футболни игрища, фитнес зала), падел кортовете тук трудно могат да намерят реална конкуренция.

На въпроса защо играят падел, привържениците му казват: “Лесно е да се научиш, невъзможно е да не се влюбиш!” Вече знаете къде може да усетите това удоволствие.

Спортен комплекс Амик Спорт се намира на гърба на зала Арена Армеец, разполага със собствен паркинг, работи с карти Мултиспорт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Какво е падел тенис?

https://clickandplay.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BB-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-news112.html

Направете сега своята резрвация за падел в Амик Спорт от този линк - 

https://clickandplay.bg/%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BB-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1-reservation40002.html