Тенис клуб ХТМУ с нов облик!

В тази рубрика ви представяме треньори, тенис академии и клубове от цялата страна. 

Клуб ХТМУ е отлично познат участник в картината на столичните тенис клубове, но вниманието ни привлича обновеният му oблик, както и напълно реновираната материална база. А те са плод на амбицията за развитие и високите критерии на управленския екип на клуба. Нуждата от цялостната промяна е адекватен отговор на нарастващите очаквания на посетителите, което е и стратегическата политика на  ръководството. Това е впечатлението, което неизбежно остави у нас при посещението ни. 

Амбициите им се разпознават веднага и в подхода към селекция на треньорския състав. За да станете част от треньорския екип в клуб ХТМУ, освен обичайните критерии (квалификация, коректност и професионално отношение към ангажиментите), ще трябва да покажете още нещо - мотивация за развитие и стремеж към самоусъвършенстване. 

Клуб ХТМУ разполага с 10 клей корта и 1 хард корт, шест от които се ползват и през зимата. Защо клей? “Защото е настилка, по-щадяща физиологичните особености на състезатели и любители, а съответно е и любимата настилка на играчите в България.” За това говорим: всякакви нововъведения в клуба екипът внедрява спрямо нуждите на състезателите и любителите тенисисти, но и след внимателен анализ на световните тенденции в областта. 

Дори да не сте сред 70-те постоянни членове на клуба или пък все още не сте се възползвали от груповите занимания за деца и възрастни, може да участвате в провежданите от ХТМУ турнири - за жени-любители и за деца. Сами, с приятели, семейно - тук веднага ще се почувствате уютно, спокойно, но и заредени и мотивирани за развитие на тенис уменията ви. 

“Без притеснения от трудностите и смелост в опита да се създават условия и практики за спортуване” - това е отговорът на доц. д-р Венцислав Гаврилов, Президент на Тенис клубХТМУ, на въпроса ни какво е нужно за преодоляване на трудностите в началото на всеки бизнес. Освен на смелост, в ХТМУ разчитат и на задължителните за всеки отличен клуб характеристики - удобна локация (в близост до метростанция и автобусна спирка), достатъчно паркоместа за клиентите, добра база с WiFi и напълно оборудвани санитарни помещения. 

За нас от Click&Play беше важно да научим какви са предимствата за клуб ХТМУ от сътрудничеството ни и работата с онлайн платформата clickandplay.bg : “Стремежът ни е да предлагаме най-високо качество на услугите и част от политиката ни е това партньорство. Благодарение на него успяхме да популяризираме обновения облик на клуба сред тенис средите, освен това направихме лесно и достъпно резервирането на корт. Това от своя страна, намали натовареността на администрацията, като служителите ни имат възможност да се фокусират върху качественото обслужване на клиентите ни”.  

От тази среща узнахме как трябва да изглежда един образцов тенис клуб: 

• с отлична и добре поддържана база; 
• да разполага с необходим помощен персонал за капацитета на съоръжението;
• с квалифицирани треньори, които непрекъснато да се усъвършенстват и въвеждат новостите в обучението;
• разбира се, с членове от любители, създаващи уют и колорит на обстановката;
• както и с талантливи и устремени в успеха подрастващи състезатели.

Същността на всеки успешен модел в бизнеса е личното отношение. Именно това ни направи впечатление по време на гостуването ни в ХТМУ - в комуникацията на доц. д-рВенцислав Гаврилов с всеки клиент се усеща това лично отношение. То го отличава сред многобройните тенис клубове. Но в основата му стои коректността, която ние от Click&Playзабелязахме на всяко ниво и във всяко (дори и най-малко) действие. 

Следвайте ХТМУ във Фейсбук - Tennis club HTMU.

Запазете своя корт сега на: https://clickandplay.bg/%D1%82%D0%BA-%D1%85%D1%82%D0%BC%D1%83-reservation-13.09.2021-159.html