Нов клуб и нов град в Click and play

Винаги се радваме когато виждаме амбициозни и положителни хора, които се опитват да направят всичко за любимия си спорт и повече за децата и съгражданите си, за да могат те да се насладят на висококачествени услуги. Точно такъв е случаят и с екипа на тенис клуб Vamos Пещера.

Както доста от спорните бази в България, и тази в град Пещера била към края на жизнения си път, въпреки усилията за поддържане от страна на екипа. Екипът на тенис клуб Vamos Пещера обаче, не се отказва и намира помощ както от общината, така и от частния сектор и започва двугодишно обновяване на материалната база на клуба. Налице е вече и резултатът - прекрасна база с два осветени корта, покрити с висококачествена изкуствена трева, както и прекрасна цялостна визия на тенис комплекса.

На 01.08.2022г беше направено тържествено откриване на клуба, на което присъстваха официални гости и приятели.

За да могат всички да се докоснат до магията наречена тенис, от клуба е организиран ден на отворените врати на 06.08.2022г, като тогава ще могат и да се запознаят с главния треньор на клуба - Радомир Тонев. Той е с 30 годишен стаж като тренис треньор, а също така и лицензиран треньор към БФТ.

Пожелаваме късмет на нашите приятели от тенис клуб Vamos Пещера, а на вас, нашите клиенти силно препоръчваме да запазите час за игра на техните кортове ако имате път през Пещера.