Clickandplay.bg се обогатява с още спортове

Clickandplay.bg се обогатява с още спортове

В clickandplay.bg познаваме отлично удоволствието от това да се посветиш на любимия си спорт, да усещаш удовлетворението от постоянното усъвършенстване на уникалния си стил, да получаваш истинска радост от успехите и постиженията, и не на последно място от това да се запознаваш с нови интересни хора и съмишленици. А това се случва при всеки спорт, независимо дали е индивидуален или групов.

В отговор на стремежа ни да ви осигуряваме максимален шанс за всичко това, естествено стигнахме до следващ етап в развитието на сайта, който отскоро е с нов облик и вече дава възможност да организирате с лекота тренировките си и в други видове спорт, освен тенис.

Доскоро специализиран единствено за тенис кортове, сега clickandplay.bg дава възможност на всички свои членове да резервират онлайн с два клика различни спортни съоражения в цялата страна. Списъкът ни се обогатява със спортове като футбол, баскетбол, волейбол, плажен тенис и плажен волейбол.

Условията за онлайн резервацията на съораженията за всичките спортове са същите като познатите ви за тенис кортовете. Но в clickandplay.bg вече има и една нова възможност: в платформата могат да бъдат резервирани онлайн и безплатни спортни съоръжения, предоставени от Община Младост.

Интересите и мотивацията ни растат заедно с развиването на вашата лична ефективност. Ние сме винаги тук и подкрерпяме вашата страст към спорта! Очаквайте още много нови функционалности на платформата ни.