SLINGER BAG Е ЗА ВСЕКИ!

Тенис машината за топки е необходим помощник, до който рано или късно всеки в тениса опира. За разлика от човека, машината може да изстрелва топки постоянно и с еднаква сила. По тази точка машината не може да се конкурира с човек. В истинския тенис никога няма да имате шанса да ударите 50 топки с еднаква скорост, дълбочина и завъртане. Дори два подобни удара не съществуват. Ето защо тренировката с тенис машина е от съществено значение. 

Тя дава отличен шанс да развиете и подобрите техниката на ударите си. Освен това по време на работата с машина може да се съсредоточите върху работата на ръцете, краката, движенията след всеки удар и други. 

Естествено, тенис машината помага и да тренирате без партньор, да поддържате мускулен тонус и физическа активност по всяко време. Ние от Click and Play тествахме тенис машината за изстрелване на топки Slinger Bag. Впечатленията ни са изцяло положителни и ги споделяме по-долу. 

Slinger Bag можем да наречем революция при машините за изстрелване на тенис топки. Никак не е смело това определение, тъй като тази машина наистина променя играта ви. Гаранция е високата оценка на експерти като Ник Болетиери, Патрик Муратоглу и редица професионални играчи, които използват Slinger Bag в своята тренировъчна програма.

Функции 

Машината Slinger Bag е подходяща както за напреднали, така и за начинаещи. Може да се използва с детски, с нормални и с топки без вътрешно налягане (pressure less). Вграденият контролен панел позволява регулиране на скоростта, на честотата на изстрелване и на ъгъла на подаване във вертикална посока. Оборудвана е с дистанционно управление, батерия и USB конектор, с който може да зареждате и смартфона си. Капацитетът на батерията е 5 часа, а пълното зареждане става също за 5 часа. Разделението за топки побира до 144 броя. Създадено по американски дизайн и технология, устройството разполага с до 3 години международна гаранция.

Свобода 

Най-големият плюс на тенис машината е, че дава свобода и независимост в играта на тенис. Ако трудно се организирате с вашите партньори или треньори, машината е винаги опция да проведете пълноценна тренировка.

Мобилност 

Тенис машината Slinger Bag може да носите като чанта или да я придвижвате с помощта на колелца. Лесно се побира в багажника на всеки автомобил. А на самия корт настройката й отнема по-малко от една минута. 

Удобство 

Slinger Bag може да се използва като чанта и има място за съхранение на ракети, топки, кърпи, портфейл, ключове и бутилка с вода. За удобно придвижване устройството е оборудвано с прибираща се дръжка и колела. Иновативният дизайн позволява да носите всичко необходимо за една тренировка в машината-чанта.

Достъпност

Големият плюс на Slinger всъщност разрушава мита, че машините са на недостъпно високи цени, което ги превръща в скъпа екстра. Цената на Slinger е силно конкурентноспособна - 1700 лв. с ДДС (включва екстри като подложка за въртене, дистанционно управление, тръба за събиране на топки, поставка за телефон, USB порт). При желание може да бъде закупена с кашон топки за цена от 1800 лв.

За България се предлага и вариант за закупуване на лизинг без първоначална вноска и с одобрение до 10 минути. В зависимост от плана лизингът би могъл да бъде от 168 лв. на месец. Продуктите са налични в България и могат да бъдат доставени веднага. Сервизът, обслужващ машините в гаранционен и следгаранционен период, също е локализиран в България.

Отличните характеристики на Slinger Bag: 

  • Портативна, достъпна, многофункционална 
  • Не зависите от партньор
  • Играете по всяко време и на всяко място 
  • Лесно управление 
  • Достъпна цена

Slinger, в колаборация с редица треньори-инфлуенсъри, поддържат безплатни канали в Youtube за тренировъчни упражнения, които всеки потребител би могъл да използва в своята тренировъчна сесия.

Контакти:

www.slingerbulgaria.com; 0887998880 / шоурум София, бул. Яворов, 46 / шоурум Варна, ул. Рупи, 3